Ticari Aydınlatma Formu

BAMBİ MOBİLYA VE YATAK SANAYİ A.Ş.

TİCARİ ELEKTRONİK İLETİ GÖNDERİLMESİ AYDINLATMA FORMU

Değerli Müşterimiz,

6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun gereğince, Ticari elektronik iletiler (Telefon, çağrı merkezleri, faks, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda gerçekleştirilen ve ticari amaçlarla gönderilen veri, ses ve görüntü içerikli iletileri), alıcılara ancak önceden onayları alınmak kaydıyla gönderilebilir. Bu onay, yazılı olarak veya her türlü elektronik iletişim araçlarıyla alınabilir. Kendisiyle iletişime geçilmesi amacıyla alıcının iletişim bilgilerini vermesi hâlinde, temin edilen mal veya hizmetlere ilişkin değişiklik, kullanım ve bakıma yönelik ticari elektronik iletiler için ayrıca onay alınmaz. Esnaf ve tacirlere önceden onay alınmaksızın ticari elektronik iletiler gönderilebilir. Hizmet sağlayıcı yapmış olduğu işlemler nedeniyle elde ettiği kişisel verilerin saklanmasından ve güvenliğinden sorumludur. 

Tarafınıza ait kişisel verilerin https://www.bambi.com.tr/ tarafından hangi amaç ve şartlarla işlenebileceği ve aktarılabileceği hakkında BAMBİ Mobilya ve Yatak Sanayi A.Ş. Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni’nden ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Ticari elektronik ileti gönderimine izin vermeniz halinde, Şirketimiz tarafından tarafınıza ait isim, soyisim, telefon numarası ve e-posta adresi bilgileriniz tarafınızla iletişim kurma amacı ile kaydedilecektir. Tarafınızca verilen ticari elektronik ileti izninin her zaman geri alınması mümkün olup, tarafınıza ait yukarıda sayılan kişisel veriler, tarafınızca verilen ticari elektronik ileti izni geri alınmadığı sürece Şirketimiz tarafından saklanacak ve muhafaza edilecektir.

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz tarafınızca sunulan bilgi ve belgelere, imzaladığınız satış sözleşmesine dayalı olarak, beyanınız üzerine otomatik olmayan yollarla ve https://www.bambi.com.tr/ internet adresinde doldurduğunuz online formlara dayanılarak otomatik yollarla  işlenmektedir.

Şirketimiz tarafından işlenen verileriniz ile ilgili 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 11. maddesinde belirtilen haklarınızı  Şirketimizin aşağıda yazılı adresine yazılı olarak veya info@bambi.com.tr e-posta adresine ileterek kullanabilirsiniz.

Yukarıda yazılı bilgilendirme, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ile tarafınıza ait kişisel verilerin ve ticari elektronik ileti gönderimi konusunda tarafınızı aydınlatma amacı ile hazırlanmıştır. 

Yukarıda yazılı bilgilendirme doğrultusunda;

  1. a) 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun gereğince gerekli bilgilendirmenin tarafıma yapıldığını, işbu aydınlatma formunu okuyup anladığımı kabul ediyorum. 
  2. b) Yukarıda açıklandıkları şekilde tarafıma Kanunlara uygun şekilde, her türlü ürün ve hizmetlere ilişkin çeşitli tanıtım, bilgi, reklam, promosyon, satış ve pazarlama, kutlama, temenni amacıyla, otocikma, tarafıma e-posta, SMS/kısa mesaj, anlık bildirim, sosyal medya ve diğer online reklam ağları, otomatik arama, bilgisayar, telefon, faks, e-posta/mail, bluetooth-diğer kablosuz ağlar ve diğer elektronik iletişim araçları ile ticari elektronik iletiler ve diğer iletiler göndermesine, dilediğim zaman, hiçbir gerekçe belirtmeksizin ticari elektronik iletileri almayı her zaman reddedebileceğime tereddüde yer vermeyecek şekilde bilgi sahibi olarak, aydınlatılmış olduğumu kabul ediyorum.

 

VERİ SORUMLUSU:

BAMBİ MOBİLYA VE YATAK SANAYİ A.Ş.

Adres: 29 Ekim Mahallesi 9223 Sk. No.8 Yazıbaşı Torbalı/İZMİR

Tel: 0 232 853 96 89

E-posta: info@bambi.com.tr

 

 

 

Sepetinizde Ürün Bulunmamaktadır.