2021 Yılı Yatak Fiyatları
2021 Yılı Yatak Fiyatları

Markalar tarafından; yatak ve mobilyalarda yapılan güncel kampanyalar, fiyat indirimleri ya da sabit fiyat avantajları ile müşteri dostu fiyat politikaları sayesinde en hesaplı ürünlere ulaşabilirsiniz. Online sitelere üye olmanız halinde; düzenli olarak e-posta ve mesaj alarak, 2021 yılı yatak fiyatları hakkında tüm detaylara ulaşabilirsiniz. Ürünlerin, taşıdığı özelliklere göre fiyat aralıkları farklı olabilmektedir. Bunlara; modern ürün fiyatları, ekonomik ürün fiyatları, lüks tasarımlar ve özel tasarımlar örnek olarak gösterilebilir.

Tek kişilik yatak modellerinde fiyat incelemesi yaptığımızda, fiyatı etkileyen faktörler arasında; sadece yatak veya set olması bulunmaktadır. Talebe giren her parça ile fiyatlarda artış olabilir. Mobilya ve yatak üreticilerinin ortak yaptığı anlaşmalar ile tek yatak fiyatına takımın tamamı alınabileceği gibi ihtiyaca göre tüm parçalar ayrı ayrı da tedarik edilebilir. Burada asıl önemli olan alınacak malzemenin ihtiyacı karşılaması ve kaliteli olmasıdır. Bazen de sadece yatak, baza, başlık gibi unsurlar tek başına talep edilebilir bunların ayrı ayrı satın alınmasında ise fiyat düşerken mevcut yatağa farklı ve yeni bir görünüm kazandırılabilir.

Çift kişilik yatak fiyatlarında ise hem ebatlar büyümekte hem de talep edilen ürün özellikleri değişiklik gösterebilmektedir. Tek kişilik yatak modellerinde baza ve başlık yeterliyken, çift kişilik modellerde baza ve yatak başlığındaki detaylar daha özellikli olabilir. Tüm bu unsurlar, yatakların hazırlanmasında kullanılan iskelet, kumaş ve yatakların iç yapısının özellikleri, fiyatların en önemli ayırt edici özelliklerindendir.

Genellikle genç odası, yatak odası ya da misafir odası gibi paketlerin içinde yer alan yatak ve karyola tarzı ürünlerin toplu paketler halinde alındığında daha hesaplı olduğu görülür. 2021 yılında tek ve çift kişilik yatak fiyatları 800,00 TL bandında başlayarak, marka ve kalitesine göre 10000,00 TL’ye kadar artabilir. Bu fiyatlara ek olarak komodin ve tasarım detayları yoğun olan yatak aparatlarının fiyatları eklenerek yeni bir hesap yapılabilir.

Sepetinizde Ürün Bulunmamaktadır.

WEB SİTEMİZİ HANGİ AMAÇLA ZİYARET ETMİŞTİNİZ?

SİTEYİ ZİYARET AMACINIZA ULAŞTINIZ MI ?

Hangi konuda görüşünüzü iletmek istersiniz?

Hizmetlerimizin verildiği hangi kanalla ilgili görüş iletmek istersiniz?

Hizmetlerimizle ilgili olarak aşağıdaki unsurlardan ne kadar memnunsunuz?

Genel Memnuniyet
Talebinizin çözülmesi
Sunulan hizmet kalitesi
Diğer görüş ve yorumlarınız için:

Size en iyi deneyimi sunmamız için size ulaşmamızı ister misiniz? "Kişisel verilerimin, müşteri memnuniyet anketi süreçlerinin planlanması, ürün ve hizmetler hakkında bilgilendirilmem, talep ve şikayet süreçlerinin yürütülmesi amacıyla BAMBİ tarafından işlenmesini ve ve bu amaçla BAMBİ''in hizmet aldığı tedarikçilere ve iş ortaklarına aktarılmasını kabul ediyorum."

Anket Tamamlandı!
Teşekkür ederiz...